Då var julen förbi

Har haft en bra julledighet med finbesök från Norge. Julafton firades hemma hos Tommy (tack för det) och helgen har mestadels tillbringats på sofflocket. Idag var vi ute i stora pulkbacken och hoppade i stora hoppet. Kul kul även om några av oss haltade hem med huvudvärk (Sussi och Marre ;-) )

Nu är det tre dagars jobbande innan långledigt. Då bär det av till Lofsdalen för avkoppling och mycket snöskoteråkande. Det ser jag riktigt fram emot. Har redan börjat planera rutter uppe på fjället. Minst en dag blir det en sportskoter solo på fjället med inriktning på höghastighetsåka. Kan knappt vänta.


.

God Jul

Jag förstår varför det kallas för uppesittarkväll. Har slagit in oräkneliga julklappar samt storstädat och meckat Jansson. Belöningen är lite Jansson i magen med en kall öl till. Nu är det sängen som gäller.

I morgon är det samling vid julkrubban i Vaxholms kyrka innan vi drar till Tommy för julfirande. Om några timmar droppar dessutom Marre, Lasse och Filip in från Norge. Skall bli jättekul att träffas igen

God jul allihopa!!!

Flunsan

Inte orkat skriva något. Varit sjuk sen förra torsdagen. Det värsta har gått över men jag är så outsägligt trött. Snart tillbaka med nya krafter. Nedan ett coolt klipp:


Kvarteret skatan firar jul


Sjuk

Inte den bästa veckan. Först har jag vabbat Tuva tisdag-torsdag. I morse mailar jobbet och säger att jag kommer imorgon fredag. Två timmar senare ligger jag med frossbrytningar under dubbla lager duntäcka och mår skit. Bara att ringa jobbet igen och säga att jag inte kommer. Har sovit hela dagen och halva kvällen. Sitter nu uppe en stund för att åter ta en dust med John Blund.

RSS 2.0